Dostava i vraćanje iznajmljenih proizvoda

DOSTAVA:
Dostava se na području Republike Srbije obavlja kurirskim servisom Pošte Srbije (Post Express). Rok dostave je 1-3 radna dana u skladu sa uslovima pružanja usluge kurirske službe: http://www.postexpress.rs/struktura/lat/kako-da/uslovi-za-pruzanje-usluga.asp U slučaju dužeg roka dostave, poručilac će blagovremeno biti obavešten. Svaki paket je obeležen identifikacionim brojem. Paket je moguće pratiti na internet strani Post  Express-a: http://www.postexpress.rs/struktura/lat/aplikacije/alati/track-and-trace.asp:
Kupac / zakupac potpisom pri primanju paketa od kurirske službe (Opšti uslovi objavljeni su  na www.nega-bebe.rs ) potvrđuje da se slaže s opštim uslovima zakupodavca. Zakupodavac ili njegov opunomoćenik (kurirski servis) od zakupca može da zahteva na uvid  identifikacioni dokument.


NACIN  PLAĆANJA I TROŠKOVI DOSTAVE:
Plaćanje se može izvršiti pouzećem ili predračunom. Molimo vas da nas o plaćanju predračunom obavestite, kako bismo mogli da vam pošaljemo račun. Troškovi dostave na računu navedeni su odvojeno. Trošak poštarine iznosi 400 rsd do zakupca i nazad. Zakupac u slučaju vraćanja iznajmljenog uređaja ne plaća nikakve dodatne troškove poštarine. U slučaju kupovine poštarina će biti naknadno definisana.

RASKID IZNAJMLJIVANJA I VRAĆANJE:
Iznajmljivanje uređaja automatski se prekida vraćanjem uređaja. Kao datum vraćanja važi datum predaje pošiljke Post express-u.
U slučaju prevremenog vraćanja uređaja, poslednji  mesec se obračunava kao celina (npr. dogovoreni rok iznajmljivanja je mesec dana, vraćanje uređaja nakon 18 dana - obračunava se mesec dana). Zakupodavac ili njegov zastupnik (Post express) aparat lično preuzima u dogovoreno vreme na  kućnoj adresi klijenta. Zakupac je dužan da obezbedi da je moguće aparat preuzeti na njegovoj adresi ili na drugom dogovorenom mestu. Zakupac je dužan da zakupodavca obavesti o vraćanju aparata. U slučaju da, uprkos dogovorenom vremenu i mestu preuzimanja, zakupac aparat ne vrati, ili ne reaguje na telefonske pozive, pisane poruke ili izbegava komunikaciju, zakupodavac može da naplati cenu novog aparata, dodatne troškove prevoza, troškove opomene, (prva opomena 500din, sledeća 1000 din) kao i troškove vansudskih i sudskih postupaka, troškove advokata i sve zakonom propisane kamate.

Zakupac je dužan da vrati uređaj u komercijalnoj i transportnoj ambalaži! Zakupac je takodje dužan da obavesti zakupodavca o vraćanju uredjaja.